Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Javna razgrnitev operativnega programa varstva okolja v MOK

Mestna občina Kranj je objavila javno razgrnitev operativnega programa varstva okolja v občini. S tem strateškim dokumentom natančneje obravnava okoljske izzive občine in možne prilagoditve skupnosti nanje. Občina vabi občanke in občane na javno obravnavo osnutka, ki bo 23. oktobra 2023. Predloge in pripombe pa lahko občanke in občani podajo do vključno 10. novembra 2023.

 

Mestna občina Kranj (MOK) je na občinski spletni strani objavila osnutek Operativnega programa varstva okolja Mestne občine Kranj 2023/35/50. Ta krovni strateški dokument opredeljuje okoljske izzive in naslavlja trajnostno vizijo lokalne skupnosti, postavlja prioritete njihovega reševanja, predlaga najbolj primerne strategije, jih finančno in časovno vrednoti in določa korake za uresničevanje ciljev. Sestavljen je iz strateškega dela, ki se nanaša na obdobje do leta 2050, in izvedbenega dela, ki obravnava obdobje do leta 2035. Strategija predstavlja nadaljevanje in nadgradnjo varstva okolja, ki so ga na območju MOK uveljavili v preteklosti sprejeti in izvajani programi. 

Dokument so pripravljali strokovnjaki z raznovrstnih področij varstva okolja in mestna uprava, zdaj pa je ta dostopen javnosti na občinski spletni strani www.kranj.si, kjer se občanke in občani lahko podrobno seznanijo s programom varstva okolja MOK. Občina javnost vabi na javno obravnavo, ki bo 23. oktobra 2023, ob 18. uri na Mestni občini Kranj (Slovenski trg 1, Kranj). Pripombe in predloge pa je mogoče oddati  do vključno 10. novembra 2023 na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali po pošti (Mestna občina Kranj, SOUOG, Skupna služba varstva okolja, Slovenski trg 1, 4000 Kranj – s pripisom Pripombe na javno razgrnitev osnutka Operativnega programa varstva okolja Mestne občine Kranj 2023/35/50).

back to top

The Best bookmaker bet365