Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Vabilo na dogodke ob Evropskem tednu mobilnosti 2023

Občina Kranj med 16. in 22. septembrom 2023 že sedemnajstič sodeluje v Evropskem tednu mobilnosti in je v tej akciji med najbolj aktivnimi občinami v Sloveniji.

Letošnji Evropski teden mobilnosti bo v Kranju potekal pod okriljem Centra trajnostne mobilnosti s ciljem spodbuditi k zmanjševanju porabe energije v prometu ter izboljšanju infrastrukture za pešce in kolesarje. 

Septembra smo aktivno mobilni skozi ves mesec, ne le v tednu mobilnosti. V ta namen smo pripravili akciji Trajnostno v službo in šolo in Popis črnih točk z Gorenjska bike.

V okviru tedna mobilnosti pa se bodo razvrstili zanimivi dogodki: Trajnostno na mal'co na Jošta, Orientacijski kolesarski izlet in sproščanje v naravi, Odprta ulica Kranja – trajnostna ulica, Prometni dan za mlade ter Trajnostni športni bazar.

Najštevilčnejšo udeležbo pričakujemo na Joštu. Z namenom promocije uporabe sistema Gorenjska.bike v prostem času bomo uredili zaporo dela parkirišča pri informativnih tablah (Pševska cesta–Pot na Jošta) pod Joštom in spodbujali trajnostni prihod na izhodišče lokalnega hriba.

Aktivnosti spremljajte tudi na spletnih straneh www.gorenjska.bike in www.kranj.si ter družbenih omrežjih Mobiln.si.Slovenia, Center Trajnostne Mobilnosti Kranj.

Več informacij in prijave za posamezne dogodke: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in 030 350 708.

back to top

The Best bookmaker bet365