Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Zbiranje plastenk pri FOVI

Na Univerzi v Mariboru, Fakulteti za organizacijske vede v Kranju pričenjamo z ozaveščevalno – humanitarnim projektom Jaz, ti, mi za Slovenijo – stara plastenka za nov inkubator. En mesec bomo v okviru omenjenega projekta na Zlatem polju zbirali odpadne plastenke PET in se tako pridružili zbiralni akciji zbiranja odpadnih plastenk, ki poteka po celi Sloveniji. Zabojnik za zbiranje odpadne embalaže se že nahaja pred fakulteto, z zbiranjem plastenk pa bomo pomagali Porodnišnici Kranj pri nakupu reanimacijske posteljice oz. inkubatorja.
 
Vabljeni k zbiranju plastenk v čim večjem številu!

V kolikor potrebujete dodatne informacije se lahko obrnete na našo koordinatorko projekta, študentko Petro Vujkovič po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali preko telefona: 031 – 677 – 550.

Na voljo pa sta vam tudi koordinatorici programa Ekošole na FOV doc. dr. Alenka Baggia (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) in Petra Gorjanc (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).

back to top

The Best bookmaker bet365