Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Bleiweisov park začasno ni v uporabi

Mestna občina Kranj obvešča vse uporabnike, da Bleiweisovega parka od jutri naprej začasno zaradi inšpekcijske odločbe ni mogoče uporabljati.

Mestna občina Kranj (MOK) je prejela odločbo gradbene inšpekcije Inšpektorata RS za naravne vire in prostor, ki je ugotovila, da park dr. Janeza Bleiweisa v Kranju nima uporabnega dovoljenja. MOK bo v celoti upoštevala odločbo gradbene inšpekcije in zaprla dostop do Bleiweisovega parka.

 

MOK je na Upravno enoto Kranj že vložila vso potrebno dokumentacijo za pridobitev uporabnega dovoljenja. Takoj, ko bo UE Kranj dovoljenje izdala, bo MOK v skladu z odločbo gradbene inšpekcije odprla dostop do parka. 

 

»Močno obžalujem, da smo primorani zapreti največji in najlepši park v mestu, ki so ga občanke in občani vzeli za svojega. Prav zato smo park v sredini maja tudi odprli. Žal so bili postopki pridobivanja vse potrebne dokumentacije za uporabno dovoljenje zelo dolgi. Šele pred kratkim smo od izvajalca del pridobili projekt izvedenih del, kar je ključni dokument, da smo sploh lahko vložili vlogo za uporabno dovoljenje. Močno upam, da bo Upravna enota Kranj čim prej lahko izdala uporabno dovoljenje in bomo park v zadovoljstvo vseh uporabnikov spet lahko odprli. Do takrat pa se občankam in občanom opravičujem in jih prosim za razumevanje,« je povedal župan Mestne občine Kranj Matjaž Rakovec.

 

Bleiweisov park je bil narejen v skladu z gradbenim dovoljenjem ter ob upoštevanju vseh varnostnih standardov in certifikatov. Kmalu po odprtju je MOK poskrbela še za nekatere izboljšave in popravila, park se tudi redno vzdržuje. 

back to top

The Best bookmaker bet365