Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Marko Petrič, predsednik Sveta KS Zlato polje

Sem vitalen možakar sredi šestdesetih let, še vedno aktiven tako v športu kot v družbenem življenju, zato sem se odločil kandidirati za člana sveta KS Zlato polje.

Še v delovnem razmerju sem se ukvarjal z organizacijo, zlasti športnih prireditev in tekmovanj, rekreacije za zaposlene in tudi sicer. Tudi sam sem bil ves čas aktiven športnik, vaditelj plavanja in tudi učitelj smučanja. Na Triglav sem se povzpel devetkrat, na kar sem še posebej ponosen.

Postal sem tudi mednarodni športni sodnik starter v smučanju in bil podpredsednik športne zveze v Kranju. Na zimskih olimpijskih igrah v Sarajevu sem sodeloval pri organizaciji iger in njihovi izvedbi.

Pred leti so me delegirali tudi v svet OŠ F. Prešerna, tako da sem kar dobro spoznal marsikateri vidik življenja v svoji okolici.

V bloku, kjer stanujem od l. 1998, sem se kmalu po vselitvi vključil v delo sveta stanovalcev oz. lastnikov in uspel doseči soglasje za prenovo strešne kritine, stopnišča, napeljavo domofona in plina v blok. V letošnjem letu smo tudi prenovili fasado z izolacijo, kar se bo poznalo pri stroških ogrevanja za vse stanovalce.

Še vedno sem aktiven v raznih športnih dejavnostih in organizaciji le-teh, najraje delam z ljudmi, zato želim v svetu KS delovati v dobro vseh krajanov.

Vsem, ki ste glasovali zame, se zahvaljujem za zaupanje!

back to top

The Best bookmaker bet365